Fun Tennis 4 Kids en Ladies Morning

 FUNtennis4KIDS

Als moeder van 2 jonge kinderen (8 en 5 jaar) weet ik dat kinderen van bewegen houden, maar hun concentratievermogen beperkt zijn.

Toch kunnen ze heel veel oppakken en meer begrijpen/voelen dat we voor ogen hebben. Vooral jonge kinderen bewegen gewoon heel graag en kan je ze op een speelse manier daarmee triggeren. Daarmee de motoriek te ontwikkelen en ze daarin klein beetje bewust te maken. 

Ik geloof erin dat elk kind kwaliteiten heeft, dat op de juiste manier zeker geuit kan en mag worden. Datgene wat meer aandacht mag krijgen op een positieve en uitdagende manier aan te bieden. Wanneer dat gaat lukken, zal hierdoor het kind onbewust op een ontspannen, plezierige en speelse manier zich/haar ontwikkelen
En… hoe tof is het dat je daarbij ook nog eens de juiste energie geuit kan en mag worden door fijn buiten te sporten…

Wil hierbij graag: “Fun Tennis 4 Kids” introduceren...
Op een speelse manier de jonge kinderen in combinatie met tennis zichzelf te laten ontdekken en groeien

Hierbij wordt er 5 trainingen gegeven van 45 min kosten 
max 6 kinderen op 1 baan
Voor wie: kinderen va 4jaar t/m 6jaar en 6t/m 8jaar
Kosten: €30,-
10,- extra baanhuur 
Locatie: ....

LADIES MORNING
Wel of geen kinderen, vaak is de dag voorbij voordat we het eigenlijk door hebben.
Gelukkig zijn er tegenwoordig al heel wat toffe en goede mogelijkheden om onszelf daarin niet te verliezen. Ook ik ben een druk bezette moeder en weet hoe belanbgrijk het is om echt 'ME TIME' te hebben. Daarom wil ik graag dit zomerseizoen twee ochtenden (mogelijkheden) aanbieden om de ochtend voor jou relaxed, maar met een voldaan gevoel te laten starten. Je hoofd leegmaken en echt vanuit gevoel te (leren) tennissen. Al is het op het ritme van muziek, vanuit een uitdagende drill etc je bent je aan het inspannen, maar op een ontspannen manier!
Fijn met jezelf bezig zijn en dat in combinatie met het leren/verbeteren van tennis!
Maandag en dinsdagochtend (max 4 in een groep)
tijdstip: 09.30/11.30
Kosten: €60,- (5 trainingen van 60min. in overleg vervolg mogelijk)

Wilt u informatie omtrent de georganisserde clinic's of anere jeugdactiviteiten, houd de website van TC Schoorl  in de gaten en u kunt me bereiken via de mail of telefoon (zie contactgegevens).